211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος: «Δεν θέλω να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση»

Στέλιος Ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε για την απώλεια του αδερφού του.

Τη βραδιά της πρεμιέρας του στην Αθήνα, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και, μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε για ακόμα μια φορά για την πρόσφατη απώλεια του αδερφού του, αντέδρασε, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να μην το κάνουν ξανά αυτή την ερώτηση.

Στέλιος Ρόκκος: «Δεν θέλω να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση»

«Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση. Ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά τη σάτιρα μέσα από τους στίχους των τραγουδιών, σχολίασε: «Η σάτιρα δεν χωράει στους στίχους των τραγουδιών γιατί πολιτικά έχουμε χούντα που απαγορεύεται να πεις το οτιδήποτε. Πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Παιδιά συγγνώμη εμείς δεν έχουμε τέτοια εδώ πέρα, προσέχουμε πάρα πολύ και δεν θα πούμε τίποτα που μπορεί να ενοχλήσει τον Πορτοσάλτε».

«Δεν έχω ακούσει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, αλλά η Μαρίνα Σάττι είναι μια απίστευτη τύπισσα και πολύ ταλαντούχα», είπε για το θέμα των ημερών, το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

Πού τραγουδάει;

Παράλληλα, ένα πολύ δυναμικό δίδυμο διαδέχεται έναν άκρως επιτυχημένο χειμώνα στο Posidonio με τον Θοδωρή Φέρρη και τη Josephine ως απόλυτους πρωταγωνιστές του σχήματος. Στις 8 Μαρτίου 2024 πρεμιέρα έκανε στο ιστορικό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη, δύο κορυφαία ονόματα που η συνύπαρξή τους μόνο ενθουσιασμό προκαλεί.

Οι δύο τραγουδιστές παρά τις παρελθοντικές τους κόντρες, έδωσαν τα χέρια και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό σχήμα που φέρνει τα πάνω κάτω στην πόλη κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024