211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος: «Δύο από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει ήταν…»

Στέλιος Ρόκκος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο καλλιτέχνης.

Λίγο πριν τη νέα του πρεμιέρα στην Αθήνα, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή “Το Πρωινό” και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καλύτερες συνεργασίες που έχει κάνει αλλά και σε εκείνη με την οποία δεν είχε και την καλύτερη χημεία.

Στέλιος Ρόκκος: «Δύο από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει ήταν…»

«Δύο από τις συνεργασίες που έχω κάνει και πέρασα καλύτερα, ήταν αυτή με τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο. Είναι καταπληκτικά παιδιά και τα δύο, έχουν πολύ χιούμορ και έχουμε γίνει και οικογενειακοί φίλοι. Αρχικά στη συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν πέρασα πολύ καλά για λίγο καιρό, αργήσαμε πολύ να συνεννοηθούμε. Μετά πέρασα καλά. Άμα δεν γνωρίζεις κάποιον…κάποιες φορές παρεξηγούν και το χιούμορ μου. Υπήρξε αμηχανία στη συνεργασία μας. Δεν κατάλαβε κάτι ο κόσμος. Τον πρώτο καιρό ήμασταν κουμπωμένοι. Είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και με τεράστιο ρεπερτόριο.

Με την Πάολα έχω δουλέψει επτά φορές, έχουμε τρομερή χημεία. Στο τέλος μένουν οι άνθρωποι. Όταν ακούς ότι κάτι πάει να γίνει ανάμεσα σε δύο τραγουδιστές που δεν σε ενδιαφέρουν, μπορεί να πας γιατί σε εξιτάρει η χημεία», είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Πού τραγουδάει;

Παράλληλα, ένα πολύ δυναμικό δίδυμο διαδέχεται έναν άκρως επιτυχημένο χειμώνα στο Posidonio με τον Θοδωρή Φέρρη και τη Josephine ως απόλυτους πρωταγωνιστές του σχήματος. Στις 8 Μαρτίου 2024 πρεμιέρα θα κάνει στο ιστορικό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη, δύο κορυφαία ονόματα που η συνύπαρξή τους μόνο ενθουσιασμό προκαλεί.

Οι δύο τραγουδιστές παρά τις παρελθοντικές τους κόντρες, έδωσαν τα χέρια και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό σχήμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024