211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταυρός του Νότου 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Σωκράτης Μάλαμας;

Σταυρός του Νότου, η αφίσα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για ακόμα μια χειμερινή σεζόν στην αγαπημένη του σκηνή.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ο αγαπημένος του κοινού, και ο Σταυρός του Νότου θα συνεργαστούν για ακόμα έναν χειμώνα για όλα τις Δευτέρες του Ιανουαρίου 2024 και κάπως έτσι θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για την Αθήνα. Η πρεμιέρα του είναι ήδη προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024.

Το νυχτερινό κέντρο ανακοίνωσε την ημερομηνία μέσα από μια ανάρτηση στο Ίνσταγκραμ γράφοντας: «📍Από Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα 💫
Μαζί του η @ioulia_karapataki», και ενημερώνοντας ότι το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει η Ιουλία Καραπατάκη, την οποία απολαμβάνουμε προς το παρόν μόνη της κάθε Παρασκευή, στην ίδια σκηνή.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής θα ανέβει ξανά στη σκηνή που θα τον φιλοξενήσει φέτος και θα μας χαρίσει ξανά μερικές μοναδικές βραδιές. Οι περιορισμένες εμφανίσεις του είναι προγραμματισμένες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, προς το παρόν. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε το κέντρο και ενημέρωσε το κοινό του ότι ο σπουδαίος ερμηνευτής επιστρέφει.

Πέρσι, ο καλλιτέχνης επέστρεψε στη συγκεκριμένη σκηνή ύστερα από μια αρκετά μεγάλη αποχή, ενώ η συνεργασία τώρα έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Παράλληλα, στην ίδια μουσική σκηνή βλέπουμε και τον Μίλτο Πασχαλίδη τα Σάββατα, σε μία σειρά εμφανίσεων που έχει αγαπηθεί από το κοινό της πόλης όπως πάντα, αλλά και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Σταυρός του Νότου 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Σωκράτης Μάλαμας;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024