211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Stavento – Μελίνα Ασλανίδου: Ξανά μαζί επί σκηνής

ο Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου τραγουδουν μαζι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τους στην πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση!

 

Stavento και Μελίνα Ασλανίδου έχουν συνεργαστεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στο πλατό του The Voice, αφού και οι δύο είχαν κάτσει στις καρέκλες των coaches. Στη συνέχεια πολλές κοινές εμφανίσεις και συναυλίες ακολούθησαν, όπως και το ντουέτο «Νερό και χώμα» που ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των περασμένων σεζόν.Πριν λίγες μέρες, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος και η διάσημη ερμηνεύτρια βρέθηκαν ξανά επί σκηνής, καθώς η δεύτερη έδωσε το παρών σε συναυλία των Stavento που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 20 Αυγούστου, στον Πύργο Ηλείας.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μερικές επιτυχίες μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη. Ανάμεσα σε αυτές φυσικά και το ντουέτο τους. Οι δύο καλλιτέχνες κέρδισαν στην κοινή τους αυτή εμφάνιση το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς. Βίντεο με αποσπάσματα από την κοινή τους αυτή εμφάνιση ανέβηκαν στον λογαριασμό του συγκροτήματος στο Facebook.

H Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζεται για έναν πολύ δυναμικό χειμώνα, αφού θα ξεκινήσει εμφανίσεις στη σκηνή του Vox με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Και φυσικά πρόκειται για μια από τις πιο δυναμικές συνεργασίες που θα δούμε τον ερχόμενο χειμώνα στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Stavento – Μελίνα Ασλανίδου: Ξανά μαζί επί σκηνής:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024