211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Stan: Θυμάσαι τον τραγουδιστή πριν από μία (τουλάχιστον) δεκαετία;

Stan που τραγουδαει κρατησεις εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φωτογραφίες του από το 2011.

O Stan Αντιπαριώτης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες του σήμερα. Τόσο με τις επιτυχίες, όσο και με τις εμφανίσεις του, ξέρει πώς να κάνει πάντοτε να το κοινό να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα και τον λατρεύει. Αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, ετοιμάζεται να κάνει μια ακόμα πρεμιέρα, στην πίστα του Tokyo Theater.

Τραγουδιστής και κέντρο συνεργάζονται για πρώτη φορά, μέσα από μία πρεμιέρα που θα γίνει την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022, μαζί με τους Kings, και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση για ακόμα μία φορά.

Ενώ η πορεία του στη μουσική – ως δημιουργός – ξεκίνησε ήδη από το 2009, το ντεμπούτο στην προσωπική του δισκογραφία ως τραγουδιστής έγινε το 2011. Τον Απρίλιο του 2011, σε συνεργασία με τον Νίκο Βουρλιώτη, κυκλοφορεί το “Αν Μου Φτάναν Τα Λεφτά” από τη Minos EMI, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Έκτοτε, μια μόνιμα ανοδική πορεία ξεκίνησε, που μένει αμείωτη μέχρι και σήμερα, με το μακρινό πλέον 2011 να είναι η χρονιά του επίσημου ξεκινήματός του. Πώς ήταν τότε ο τραγουδιστής; Τον θυμάσαι; Παρακάτω θα δεις φωτογραφίες του από εμφανίσεις του εκείνη τη χρονιά!

Stan: Θυμάσαι τον τραγουδιστή πριν από μία (τουλάχιστον) δεκαετία;

Stan

Stan

Stan

Stan

Stan

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024