211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Stan: Έρχεται το νέο του ολοκληρωμένο άλμπουμ!

Stan νεο τραγουδι 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την ανάρτηση που έκανε στο instagram

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του ανατρεπτικού single «Δεν Φταις Εσύ», ο Stan ετοιμάζεται να μας συστήσει τη νέα του δουλειά, που δε θα είναι ένα απλό single, αλλά ο επόμενος ολοκληρωμένος του δίσκος. Όπως ο ίδιος έκανε γνωστό, αυτή την περίοδο ολοκληρώνει και τις λεπτομέρειες της νέας αυτής δουλειάς.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Αυτές τις ημέρες βρίσκομαι στο στούντιο τελειοποιώντας τα νέα μου τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο επερχόμενο album . Δε μπορώ να κρύψω τη χαρά και το πόσο πολύ ανυπομονώ να μοιραστώ όσα ετοιμάζω παρέα με τους συνεργάτες μου εδώ και περίπου 2 χρόνια . Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως θα είναι η πιο ώριμη και ωραιότερη δουλειά που σας έχω παρουσιάσει μέχρι σήμερα . Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη που έχω πάρει από όλους σας από την πρώτη μέρα που αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρο μου , ήρθε η στιγμή να σας την ανταποδώσω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε ο καλλιτέχνης.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Stan δισκογραφία 

Αυτή θα είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά του τραγουδιστή. Οι προηγούμενες τρεις είναι τα άλμπουμ: « Stan», που κυκλοφόρησε το 2012, «Να Μ’ Ερωτευτείς», που κυκλοφόρησε το 2013, και «11:11» που κυκλοφόρησε το 2016.

Stan: Έρχεται το νέο του ολοκληρωμένο άλμπουμ!

https://www.instagram.com/p/CBQc3V-BuN5/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024