211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα

Σταμάτης Γονίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η μεγάλη επιστροφή του Σταμάτη Γονίδη μετά από μήνες ανάρρωσης.

Ο Σταμάτης Γονίδης, ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι του. Η εμφάνιση του έγινε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, δύο μήνες περίπου μετά την πτώση που τον κράτησε μακριά από τη σκηνή και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος τον Ιούλιο είχε αποκαλύψει μέσω κοινωνικών δικτύων ότι υποφέρει από έντονους ιλίγγους, είχε πει τότε ότι οι πόνοι στην μέση του είναι αφόρητοι, ειδικά όταν προσπαθεί να ξεκουραστεί. Οι ιλίγγοι του είχαν προκαλέσει πτώση στο μπάνιο του σπιτιού του, οδηγώντας σε μια σοβαρή περιπέτεια που ανέτρεψε τα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς ακυρώθηκαν συναυλίες που ήταν ήδη sold out.

Μετά από αυτήν τη δύσκολη περίοδο ανάρρωσης, ο τραγουδιστής φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά. Στην πρόσφατη εμφάνισή του, ο Σταμάτης Γονίδης βρέθηκε στον γάμο του Κωνσταντίνου Παντζή και της Κατερίνας Νάκα, σε μία βραδιά που σηματοδότησε την επιστροφή του στη δημόσια ζωή. Στη συνοδεία του ήταν η σύζυγός του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, και η 4χρονη κόρη τους, δείχνοντας την οικογενειακή του ευτυχία και τη στήριξη που έχει από τους αγαπημένους του.

Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024