211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης: Αυτό θα είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

Σταμάτης Γονίδης εμφανισεις συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πατέρας θα γίνει σε λίγους μήνες ο τραγουδιστής 

Τον καρπό του έρωτά τους περιμένουν σε λίγους μήνες ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

«Είμαι επτά μηνών, περιμένουμε κοριτσάκι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το απολαμβάνουμε, είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι ευλογία. Μακάρι όλες οι γυναίκες να το βιώσουν από καρδιάς. Για μένα είναι θαύμα. Είναι παιδί της καραντίνας. Θέλω να σου πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ένα θαύμα της Παναγίας. Όταν την είδαμε στον υπέρηχο ο Σταμάτης ήταν ευτυχισμένος και μάλιστα του μοιάζει» είπε αρχικά η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά, και η Κατερίνα Κουργιουξίδου γνωρίστηκαν το 2003 και είναι μαζί από το 2004. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Φεβρουάριο του 2009 στο δημαρχείο της Βούλας και το 2015 έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Κύθνο, στο εκκλησάκι του Αγίου Στέφανου, όπου τους πάντρεψε ο πνευματικός τους γέροντας Στέφανος. Πλέον, θα ολοκληρώσουν τη σχέση τους με τον ερχομό του παιδιού τους.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Σταμάτης Γονίδης: Αυτό θα είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

«Πιο ώριμος δεν υπήρξα ποτέ για να μεγαλώσω ένα παιδί. Έχω πει στην Κατερίνα να μας αλλάζει πάνες μαζί. Της αρέσει να τρώει ξινά τώρα που είναι έγκυος. Δε μου έχει ζητήσει κάτι. Θα συμμετέχω όσο αντέχω με το μωρό. Αν δεν αντέχω θα φύγω, θα μένω κάπου αλλού και όταν δε θα κλαίει θα πηγαίνω. Θα δω. Θα την ονομάσουμε Μαρία-Έλενα. Το Μαρία είναι από την Παναγία και το Ελένη από την πεθερά μου» είπε ο τραγουδιστής σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024