211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης – Νίκος Μακρόπουλος: Λαμπερή εμφάνιση στο Ακρωτήρι

ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος τραγουδουν στα μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική εμφάνιση το βράδυ της Κυριακής

Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος ένωσαν για πρώτη φορά τις φωνές τους στη σκηνή το βράδυ της Κυριακής, στα πλαίσια του φετινού Sfera Summer Festival, και χάρισαν στο κοινό που βρέθηκε στο χώρο μια ανεπανάληπτη βραδιά.

Το πρόγραμμα άνοιξε η  Στεφανία Γονίδη αλλά και η Γιούλη Τάσσου που έδωσαν τη δική τους, ξεχωριστή νότα στο πρόγραμμα, ενώ στη συνέχεια, τη σκυτάλη ανέλαβε ο Νίκος Μακρόπουλος που έκανε το κέφι να χτυπήσει κόκκινο. Στη συνέχεια, ο μεγάλος ηγέτης της βραδιάς, Σταμάτης Γονίδης, ανέλαβε τη συνέχεια της βραδιάς και έκανε τη διασκέδαση να φτάσει στο απόγειό της.

Όλα αυτά, στο χώρο ενός από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης και της παραλιακής, το Ακρωτήρι. Μια μοναδική βραδιά, που ήρθε να ακολουθήσει εκείνη με τον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ με ανυπομονησία περιμένουμε την επόμενη μεγάλη βραδιά από το αγαπημένο κέντρο και τον σταθμό, αλλά και συνύπαρξη των δύο μεγάλων ονομάτων σε κάποια πίστα τον ερχόμενο χειμώνα. Το μόνο που απομένει είναι να γίνει και επίσημα η ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του σχήματος αυτού αναμένεται να μονοπωλήσει για τα καλά το ενδιαφέρον φέτος τον χειμώνα στην Αθήνα.

Σταμάτης Γονίδης – Νίκος Μακρόπουλος: Λαμπερή εμφάνιση στο Ακρωτήρι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024