211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης: Συγκινημένος στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του

Σταμάτης Γονίδης can can κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Παράλληλα με τις εμφανίσεις στο Can Can.

Πλήθος επωνύμων παραβρέθηκε στη λαμπερή βραδιά που διοργάνωσε η Sonar music για την απονομή του πλατινένιου δίσκου του Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Δικιά μου είναι η ζωή». Ο διάσημος ερμηνευτής εμφανίστηκε συγκινημένος στην ξεχωριστή βραδιά και ευχαρίστησε τους φίλους και συνεργάτες του.

Στη λαμπερή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Στα καλά καθούμενα», μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» οι Νίκος Μακρόπουλος, Βασίλης Δήμας, Αναστασία, Ιουλία Καλλιμάνη, Χρήστος Μενιδιάτης, Νίκος Δούρος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Ηλίας Φιλίππου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Παντζής, Άσπα. Αναμφίβολα μια ξεχωριστή περίσταση, ενώ παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα δισκογραφικά βήματά του!

Σταμάτης Γονίδης: Πού τραγουδάει;

Τον αγαπημένο καλλιτέχνης απολαμβάνουμε τον χειμώνα 2024 σε ζωντανές εμφανίσεις στο Can Can μαζί με τη Χαρά Βέρρα, κάθε Παρασκευή και Σάββατοτο απόλυτο σχήμα που ανακτά λάμψη στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Με εκείνον στο τιμόνι και τη Χαρά Βέρρα στο πλευρό του, θα μας χαρίσει φέτος ένα δυναμικό μουσικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Δείτε εδώ όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά Μπουζούκια της Αθήνας.

Σταμάτης Γονίδης: Συγκινημένος στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του

Σταμάτης Γονίδης can can κρατηση 2024

Σταμάτης Γονίδης can can κρατηση 2024

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024