211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης: Το ‘αντίο’ στον Βασίλη Καρρά

Γονίδης και καρράς, κολάζ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης αποχαιρέτησε τον κορυφαίο τραγουδιστή.

Ο Βασίλης Καρράς, «ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού και της καψούρας», όπως τον αποκαλούσαν, δεν είναι πια στη ζωή. Τα προβλήματα υγείας του ήταν γνωστά τα τελευταία δυο χρόνια, ωστόσο, όλοι ήλπιζαν πως θα καταφέρει να τα ξεπεράσει και να επιστρέψει και πάλι στις πίστες και το κοινό του. Τελικά, δεν τα κατάφερε, αφού τις τελευταίες ημέρες προσβλήθηκε από κορονοϊό, γεγονός που επιβάρυνε την υγεία του, γι’ αυτό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του θρηνεί για τον χαμό του. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον Βασίλη Καρρά, είναι και ο Σταμάτης Γονίδης  που μέσα από τη σελίδα του στο facebook έγραψε, «Φίλε Βασίλη καλό παράδεισο…Θα μείνω στην κουβέντα μας πριν λίγο καιρό…Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και κουράγιο…».

Σταμάτης Γονίδης: Το ‘αντίο’ στον Βασίλη Καρρά

Σταμάτης Γονίδης: Πού τραγουδάει;

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη απολαμβάνουμε τον χειμώνα 2024 σε ζωντανές εμφανίσεις στο Can Can μαζί με τη Χαρά Βέρρα, κάθε Παρασκευή και Σάββατοτο απόλυτο σχήμα που ανακτά λάμψη στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Με εκείνον στο τιμόνι και τη Χαρά Βέρρα στο πλευρό του, θα μας χαρίσει φέτος ένα δυναμικό μουσικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Δείτε εδώ όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά Μπουζούκια της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024