211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης: Ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνιση – τι συνέβη;

Σταμάτης Γονίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνιση του στο Κιλκίς λόγω σοβαρών πόνων στη μέση.

Η αγαπημένη φωνή της ελληνικής μουσικής, o Σταμάτης Γονίδης, αναγκάστηκε να ακυρώσει μια προγραμματισμένη live εμφάνιση στο Κιλκίς, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές του. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καλλιτέχνη μέσω των κοινωνικών δικτύων, η απόφαση αυτή οφείλεται σε ένα ατύχημα που υπέστη πρόσφατα.

Ο Σταμάτης Γονίδης, όπως ενημέρωσε μέσω Facebook, είχε μια πτώση στο μπάνιο του σπιτιού του, η οποία του προκάλεσε σοβαρούς πόνους στη μέση. Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από ιλίγγους, γεγονός που επιδείνωσε την κατάσταση του τραυματισμού του. Παρά τις ενέσεις και τις θεραπείες που ακολούθησε, οι πόνοι δεν υποχωρούν και τον εμποδίζουν να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη εμφάνιση.

Στην ανάρτησή του, ο Σταμάτης Γονίδης εξέφρασε τη λύπη του για την αναστάτωση που προκαλεί η ακύρωση της συναυλίας, δηλώνοντας την επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα και να βρίσκεται κοντά στους φίλους και θαυμαστές του. Η ακύρωση της εμφάνισης στο Κιλκίς προκάλεσε στενοχώρια στους θαυμαστές του, αλλά όλοι αναγνωρίζουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του στη σκηνή. Η υγεία του αγαπημένου καλλιτέχνη είναι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, και όλοι ευελπιστούν σε μια γρήγορη ανάρρωσή του.

Σταμάτης Γονίδης: Ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνιση – τι συνέβη;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024