211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σου Απαγορεύω | Ρεκόρ προβολών για το νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττού!

Σου Απαγορεύω
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του τραγουδιστή στο Facebook

Πριν από έναν περίπου μήνα κυκλοφόρησε το τελευταίο single του Ηλία Βρεττού από την Panik Platinum με τίτλο “Σου Απαγορεύω” (δες εδώ τους στίχους).  Μάλιστα, μαζί με το νέο τραγούδι κυκλοφόρησε και το εντυπωσιακό video clip, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, που ολοκλήρωσε για τα καλά την επιτυχία.

Πλέον, σχεδόν ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, το official upload του τραγουδιού στο YouTube συγκεντρώνει πάνω από 2 εκατομμύρια views, αριθμό προβολών που αποτελεί φυσικά ρεκόρ για τον καλλιτέχνη, ο οποίος δεν δίστασε να ευχαριστήσει το κοινό του μέσα από μια δημοσίευση στα social media. «Σε έναν μήνα 2.000.000 προβολές! 2.000.000 ευχαριστώ!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Σου Απαγορεύω | Ρεκόρ προβολών για το νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττού!

Σου Απαγορεύω

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέα, δυναμική σειρά εμφανίσεων με τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή του Φωταέριο. Μια συνεργασία που έρχεται αναμφίβολα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τη σεζόν αυτή στην Αθήνα. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση την χειμερινή σεζόν 2017-18. Μια απρόσμενη συνεργασία που έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές τόσο του Ηλία Βρεττού όσο και του Γιάννη Πλούταρχου!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024