211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σωκράτης Μάλαμας: Και τρίτη συναυλία στην Αθήνα – τον Σεπτέμβριο

Σωκράτης Μάλαμας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά από τις δύο sold out συναυλίες που έρχονται.

Μετά από δύο επιτυχημένες και sold out εμφανίσεις στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας την 1η και 2α Ιουλίου, ο Σωκράτης Μάλαμας επανέρχεται δυναμικά με μία ακόμη μεγάλη συναυλία στην Αθήνα. Στις 2 Σεπτεμβρίου, το Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη θα φιλοξενήσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη, προσφέροντας στο κοινό μια ακόμα μοναδική μουσική εμπειρία.

Ωστόσο, η μουσική πορεία του φετινού καλοκαιριού για τον Μάλαμα δεν περιορίζεται στην πρωτεύουσα.

Η καλοκαιρινή του περιοδεία περιλαμβάνει επισκέψεις σε πόλεις και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους θαυμαστές του να απολαύσουν τις επιτυχίες του σε ανοιχτές μουσικές σκηνές και θέατρα.

Η περιοδεία ξεκίνησε τον Ιούνιο με συναυλίες στην Πάτρα, τον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Ο Ιούλιος θα συνεχιστεί με εμφανίσεις στην Κοζάνη, το Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας, το Φεστιβάλ Πόζαρ και το Cosmopolis Festival στην Καβάλα.

Ο Αύγουστος βρίσκει τον Μάλαμα να τραγουδάει στην Καστοριά, τη Χαλκιδική και την Αμφιλοχία.

Οι συναυλίες του Μάλαμα συμπληρώνονται με την παρουσία της ταλαντούχας Ιουλίας Καραπατάκη στο τραγούδι, καθώς και της μπάντας του.

Ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Κυριάκος Ταπάκης στο λαούτο και στο μπουζούκι, ο Σπύρος Βρυώνης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί, την τρομπέτα και το τραγούδι, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα και ο Γιάννης Μάλαμας στα κρουστά και το τραγούδι συμπληρώνουν την ομάδα που δημιουργεί τη μαγική ατμόσφαιρα κάθε συναυλίας.

Η περιοδεία συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο με συναυλίες στην Αθήνα, στην Κύπρο και στην Κρήτη, ενώ αναμένονται και νέες ημερομηνίες. Ο Σωκράτης Μάλαμας και η μπάντα του υπόσχονται να χαρίσουν αξέχαστες μουσικές βραδιές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, συνεχίζοντας την παράδοση των εξαιρετικών ζωντανών εμφανίσεώνν τους.

Σωκράτης Μάλαμας: Και τρίτη συναυλία στην Αθήνα – τον Σεπτέμβριο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024