211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σωκράτης Μάλαμας: Στο Θέατρο Βράχων για μία μοναδική συναυλία

Σωκράτης Μάλαμας συναθλίες βράχων
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα απολαύσουμε τον αγαπημένο ερμηνευτή στην Αθήνα ξανά;

Ύστερα από το τέλος της ευρωπαϊκής του περιοδείας, ο Σωκράτης Μάλαμας συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στο κοινό του μέσα από εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο αγαπημένος ερμηνευτής γυρίζει σε διάφορες πόλεις και μας χαρίζει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που και πάλι ξεσηκώνουν το κοινό του.

Παράλληλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει στις αποσκευές του και τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Κάτοπτρα», που περιλαμβάνει πολλές νέες και μεγάλες επιτυχίες και ήδη έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Το Σεπτέμβριο θα τον απολαύσουμε και πάλι στην Αθήνα, σε μια μοναδική συναυλία στο χώρο του Θεάτρου Βράχων. Μια μοναδική εμφάνιση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου και ο καλλιτέχνης θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με τον πιο απογειωτικό τρόπο. Ενδιάμεσοι σταθμοί της περιοδείας του θα είναι πόλεις όπως το Κρανίδι, το Ξυλόκαστρο, η Μυτιλήνη και η Άρτα. Στη συνέχεια, θα περιμένουμε τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη. Θα είναι άραγε και πάλι τον χειμώνα στη σκηνή του Σταυρού του ΝόΤου, από όπου τον απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια; Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο τραγουδιστής θα φροντίσει και πάλι να είναι κοντά στο κοινό του με κάποιον τρόπο.

Σωκράτης Μάλαμας: Στο Θέατρο Βράχων για μία μοναδική συναυλία

Σωκράτης Μάλαμας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024