211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το «Σημάδι» της Αναστασίας συνεχίζει την επιτυχία του

Αναστασία το σημάδι νέο τραγούδι 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νο1 του Official Airplay Chart.

Το single «Σημάδι» μέσα από το διπλά πλατινένιο album της Αναστασίας με τίτλο «Ευχή», βρίσκεται γι’ αυτήν την εβδομάδα στο Νο1 του Official Airplay Chart by Mediainspector. Το διπλά πλατινένιο hit της απολαύσαμε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο μαζί με την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου album της, και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή των charts.

Πρόκειται μάλιστα για το 3ο κατά σειρά No1 hit της Αναστασίας στο ραδιοφωνικό airplay μέσα σε 1μιση χρόνο, μετά τις «Αμαρτίες» και το «Μυστικό» που χτύπησαν επίσης πρωτιά.  Το «Σημάδι» σε στίχους και μουσική του Γιώργος Καλογεράκου που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company μετράει πάνω από 8,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 6,5 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ βρέθηκε και στο Νο1 των YouTube trends με το music video του τραγουδιού που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη.

Πέρσι είδαμε την Αναστασία να εμφανίζεται στη σκηνή του Βοτανικού, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Έλενα Παπαρίζου – δες εδώ το φετινό πρόγραμμα του κέντρου. Αυτή η συνεργασία άφησε το ανεξίτηλο της σημάδι στη νυχτερινή διασκέδαση και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματά της.

Το «Σημάδι» της Αναστασίας συνεχίζει την επιτυχία του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024