211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Show me Love: Το απόλυτο beach festival στο Akanthus!

Show me Love
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα πραγματοποιηθεί η μοναδική βραδιά;

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7707570

Το κλασικό και αγαπημένο Show me Love party, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Akathus, επιστρέφει και πάλι στον ίδιο χώρο, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου. Αυτή τη φορά, έρχεται ως festival, και όχι ως ένα απλό party, με κορυφαίους djs, διεθνούς φήμης αλλά και ‘Ελληνες, να είναι πανέτοιμοι να απογειώσουν τη βραδιά αυτή δίπλα στο κύμα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να αποχαιρετήσει κανείς το καλοκαίρι, από την παραλιακή, δίπλα στο κύμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες να γεμίζουν τη βραδιά και να μας χαρίζουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα με χορό και διασκέδαση. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, που το team του Show me Love αλλά και το Akanthus, ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της παραλιακής, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μοναδική βραδιά που θα μας ξεσηκώσει για τα καλά! Μπορείς να κάνεις ήδη την κράτησή σου για τραπέζι και φιάλη στο τηλέφωνο κρατήσεων, 211-7707570. Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρρετήσουμε το καλοκαίρι αυτό με τον πιο ανεβαστικό τρόπο, με φόντο τη θάλασσα και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα! Ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα για τη μεγγάλη βραδιά και μόλις λίγες μέρες απέμειναν για την επιστροφή αυτή.

Show me Love: Δες την αφίσα του event:

Show me Love

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024