211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάββατο: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Χριστίνας Σάλτη; 

Σάββατο χριστινα σαλτη πιστες αθηνας 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία επιτυχία έρχεται από την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η Χριστίνα Σάλτη είναι πανέτοιμη να μας χαρίσει ακόμα μία νέα επιτυχία με τον τίτλο «Σάββατο», μέσα από το νέο της single.Το νέο τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Apon και έχει πολύ διαφορετικό ύφος από τα προηγούμενα singles της, ενώ θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum, μαζί με music video, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, το τραγούδι μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα.Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι μαζί με τον Mattyas με τίτλο “Secret Love”, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε και με τον Βο και κυκλοφόρησαν μαζί τα ντουέτα “Κάνε με να τρελαθώ” και “Πιο κοντά”. Έκτοτε ξεκίνησε να γίνεται γνωστή και έτσι το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο “Το Πιο Τρελό Καλοκαίρι Μου”

To teaser κυκλοφόρησε ήδη μέσα από το Instagram και μας δίνει μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα. Παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της αγαπημένης τραγουδίστριας. Σάββατο: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Χριστίνας Σάλτη; Ακόμα μία επιτυχία έρχεται από την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο αναμένουμε την συνεργασία της με κάποια πίστα, ενώ τον περασμένο χειμώνα την αποκαύσαμε στο «Ω Stage Athens», δίπλα στον Γιώργο Γιαννιά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Σάββατο: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Χριστίνας Σάλτη; 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024