211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΤΑΜΤΑ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΑCRO ΑΦΙΣΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτή είναι η αφίσα του σχήματος Σαμπάνης- Ευρυδίκη- Τάμτα!

Αύριο είναι η μεγάλη πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη στη σκηνή του Acro και τις τελευταίες μέρες η αφίσα του σχήματος φιγουράρει στους δρόμους της πόλης. Με κινηματογραφική ατμόσφαιρα, στη φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος, αλλά και Ευρυδίκη και Τάμτα, που θα τον πλαισιώνουν στη σκηνή και θα ολοκληρώνουν τον πρόγραμμα με έναν μοναδικό τρόπο για τον χειμώνα 2015-16.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά στη σκηνή του διάσημου στεκιού, πανέτοιμος να μας γεμίσει και πάλι με την ενέργειά του και να μας χαρίσει τις ατελείωτες επιτυχίες του που αγαπάμε να ακούμε και να χορεύουμε. Σαμπάνης Acro θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ακόμα μια χρονιά και θα… τα σπάσουν και πάλι.

Ένα μοναδικό δίδυμο, που τα τελευταία χρόνια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και η συνεργασία τους αυτή έχει ανεβάσει τις μετοχές τόσο του αγαπημένου καλλιτέχνη όσο και του δημοφιλούς νυχτερινού κέντρου. Και τώρα ετοιμάζονται να συνεχίσουν τη μεγάλη αυτή επιτυχία, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, μιας και το πρόγραμμα θα εμπλουτίζει τόσο η Τάμτα -που υπήρχε και τις προηγούμενες σεζόν στο σχήμα- αλλά και η Ευρυδίκη, σε ένα μοναδικό comeback της στη νυχτερινή Αθήνα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024