211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Η βουτιά από σκάφος αγκαλιά με την κόρη του

Σάκης Ρουβάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Έλληνας σταρ και η οικογένειά του απολαμβάνουν αξέχαστες στιγμές καλοκαιρινού παιχνιδιού.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι γνωστός για τις επιτυχίες του στη μουσική σκηνή και την αφοσίωσή του στην οικογένειά του, και το φετινό καλοκαίρι το αποδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο. Με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους, ο διάσημος τραγουδιστής απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του σε κάποιο ελληνικό νησί, γεμίζοντας τα social media με εικόνες της οικογενειακής του ευτυχίας.

Μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές των φετινών διακοπών του Σάκη Ρουβά καταγράφηκε στο TikTok, όταν ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο από τη βουτιά του από το σκάφος.

Στο βίντεο, ο Σάκης βρίσκεται στην άκρη του σκάφους, αγκαλιά με την κόρη του, Αριάδνη. Πριν κάνει τη βουτιά του, με χιουμοριστική διάθεση, λέει «γεια σου κόσμε» και πηδάει στο νερό, προκαλώντας ενθουσιασμό και χαρά στη μικρή του κόρη, η οποία φωνάζει ενθουσιασμένη.

Το βίντεο αναρτήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου και αποτυπώνει μια ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή. Η οικογενειακή ευτυχία του Σάκη και της Κάτιας δεν περιορίζεται μόνο στις βουτιές και τις εξόδους τους. Λίγες μέρες πριν, η μεγαλύτερη κόρη τους, Αναστασία, μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram, στο οποίο ο Σάκης δίνει ένα φιλί στην Κάτια, αποδεικνύοντας την αγάπη και την αφοσίωσή τους ο ένας στον άλλο.

Το ζευγάρι συνεχίζει να εκπέμπει αγάπη και αρμονία, δείχνοντας πως η αγάπη και η οικογένεια παραμένουν στο επίκεντρο της ζωής τους, ακόμη και εν μέσω των πολυάσχολων καλοκαιρινών ημερών.

Σάκης Ρουβάς: Η βουτιά από σκάφος αγκαλιά με την κόρη του

@sakisrouvas

Having fun with my 👧👦 ❤️ #sakisrouvas #family #summer #diving #perfectyachts

♬ original sound – Sakis Rouvas

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024