211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Το νέο viral βίντεο στο TikTok

Σάκης Ρουβάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με χιούμορ και αυθεντικότητα, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από το κοινό του.

Ο Σάκης Ρουβάς κατάφερε για ακόμα μια φορά να κατακτήσει το διαδίκτυο, με ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok. Σε αυτό το βίντεο, ο αγαπημένος τραγουδιστής δείχνει την πιο χαλαρή και αυθεντική πλευρά του, τραβώντας την προσοχή χιλιάδων χρηστών της πλατφόρμας.

Στο βίντεο, ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται καθισμένος σε ένα όμορφο πάρκο, όπου εκτελεί τις φωνητικές του ασκήσεις με πάθος και αυτοπεποίθηση. Παρά το γεγονός ότι οι περαστικοί τον παρατηρούν με περιέργεια, εκείνος παραμένει αφοσιωμένος στις ασκήσεις του. Η σκηνή γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστική από το γεγονός ότι ο ίδιος συνοδεύει το βίντεο με τη λεζάντα: «Έτσι κάνει ένας ερωτευμένος γάτος το καλοκαίρι.. ή εγώ που κάνω άσκηση φωνητικής». Αυτή η ευρηματική λεζάντα προσδίδει μια έξτρα δόση χιούμορ, καθώς συνδέει τις ασκήσεις με μια σκηνή από την καθημερινή ζωή, κάνοντας την ανάρτησή του viral.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από θαυμαστές και μη. Οι περισσότεροι σχολίασαν με ενθουσιασμό και χαμόγελα, επαινώντας τον Ρουβά για την αμεσότητα και το χιούμορ του. Άλλοι εκτίμησαν το γεγονός ότι, παρά τη φήμη του, ο καλλιτέχνης δε φοβάται να δείξει την αληθινή του πλευρά και να αστειευτεί με τον εαυτό του.

Σάκης Ρουβάς: Το νέο viral βίντεο στο TikTok

@sakisrouvas

Έτσι κάνει ένας ερωτευμένος γάτος το καλοκαίρι.. ή εγώ που κάνω άσκηση φωνητικής 😂 #sakisrouvas #funnytiktok

♬ A Summer Place – Hollywood Strings Orchestra

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024