211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: «Τα τραύματα που βιώνουμε γιατρεύονται με πολλή θεραπεία»

Σάκης Ρουβάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνέντευξη παραχώρησε αυτές τις μέρες ο σταρ. 

Το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαΐου, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», όπου μίλησε για πτυχές της ζωής του που δεν είναι ευρέως γνωστές. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα, στον χωρισμό των γονιών του και στη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής του διαδρομής, οι οποίες διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του και επηρέασαν την πορεία του στη ζωή και την καριέρα του.

Ο Σάκης Ρουβάς, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στην παιδική του ηλικία. «Ήθελα πάντα να κάνω το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και σε ψυχολογικό επίπεδο όμως πάντα έβρισκα λύσεις και διεξόδους», ανέφερε. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τις προκλήσεις, επισημαίνοντας ότι πέρα από τον καλλιτέχνη Σάκη, υπάρχει και ο Αναστάσης, τον οποίο φροντίζει με περισσότερη προσοχή.

Σάκης Ρουβάς: «Τα τραύματα που βιώνουμε γιατρεύονται με πολλή θεραπεία»

Ο χωρισμός των γονιών του όταν ήταν μόλις 12 ετών, άφησε βαθιά σημάδια στην ψυχή του. «Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολλή με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα», δήλωσε ο τραγουδιστής. Η εμπειρία αυτή τον έκανε να φοβάται την έννοια της οικογένειας και της δέσμευσης, κάτι που χρειάστηκε χρόνο και θεραπεία για να ξεπεράσει.

Η γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη ήταν ένα καθοριστικό σημείο στη ζωή του. Μέσα από τη σχέση τους και την υποστήριξή της, ο Σάκης Ρουβάς κατάφερε να ανακαλύψει νέες πλευρές του εαυτού του και να αντιμετωπίσει τους φόβους του. Η ανοιχτή αυτή συζήτηση στην εκπομπή «The 2night Show» προσέφερε μια σπάνια ματιά στον άνθρωπο πίσω από τον διάσημο καλλιτέχνη, αποκαλύπτοντας τη δύναμη και την ευαισθησία που τον χαρακτηρίζουν.

Πριν λίγο καιρό, στις 10 Μαΐου 2024, ο ίδιος και το έτερόν του ήμισυ αυτή τη σεζόν, ο Νίκος Μακρόπουλος,  έκαναν τη ξεχωριστή και απόλυτα φαντασμαγορική τους πρεμιέρα στην Πύλη Αξιού και κάπως έτσι έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα για το καλοκαίρι 2024 και τις εμφανίσεις τους.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024