211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Θαυμάστρια δεν «ξεκολλούσε» από την αγκαλιά του

Σάκης Ρουβάς έναστρον νυχτερινό κέντρο 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε άβολη θέση δίπλα του ο Χρήστος Μάστορας.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Χρήστος Μάστορας, δηλαδή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος  Μelisses, πρόσφατα έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» στο οποίο και εμφανίζονται για τη φετινή σεζόν,  κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι δύο τραγουδιστές ξεσηκώνουν την Αθήνα με το μοναδικό τους πρόγραμμα και αναδεικνύουν και πάλι το νυχτερινό κέντρο σε ένα από τα κορυφαία του χειμώνα 2024. Στην πρόσφατη νέα τους κοινή εμφάνιση στη σκηνή, την εβδομάδα που μας πέρασε, η εισβολή μιας θαυμάστριας προκάλεσε αμηχανία στους δύο τραγουδιστές. Συγκεκριμένα, μια νεαρή κοπέλα έπεσε στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά και δεν «ξεκολλούσε» την ώρα που εκείνος πραγματοποιούσε το πρόγραμμά του.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αντέδρασε με ψυχραιμία αφήνοντας για αρκετά δευτερόλεπτα στην αγκαλιά του τη νεαρή κοπέλα. Σε αμηχανία ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο πλευρό του σταρ στη σκηνή, μη μπορώντας να συνεχίσει το πρόγραμμα, καθώς τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην «επίθεση» αγάπης προς τον τραγουδιστή. Δείτε παρακάτω αναλυτικά όσα έγιναν από το απόσπασμα τηλεοπτικής εκπομπής. Σίγουρα, δεν πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση θαυμασμού προς τον καλλιτέχνη, αφού το κοινό του, εδώ και πολλές δεκαετίες, είναι φανατικό κατά ένα μεγάλο μέρος του.

Θαυμάστρια δεν «ξεκολλούσε» από την αγκαλιά του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024