211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ XFACTOR: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον ΣΚΑΪ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ 2015-2016 ESTATE
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H συμφωνία έγινε για την παρουσίαση του νέου προγράμματος!

To ΧFactor ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση και πάλι, ύστερα από 5 χρόνια και να μας κάνει να καρφωθούμε και πάλι στους δέκτες μας. Αυτό, όχι μόνο γιατί αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου παγκοσμίως, αλλά και γιατί οι συντελεστές του είναι άκρως ενδιαφέροντες, ανάμεσα σε αυτούς και ο Σάκης Ρουβάς, που ανέλαβε να παρουσιάσει το νέο σόου.

Ο διάσημος καλλιτέχνης βρέθηκε στο κανάλι του ΣΚΑΙ, όπου έκλεισε οριστικά την συμφωνία, είπε το μεγάλο ΝΑΙ στην πρόταση που του έγινε και έδωσε τα χέρια με τον τους υπεύθυνους του καναλιού. Οι πρώτες φωτογραφίες από το γεγονός κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

factor-4 factor

Η φετινή χρονιά είναι γεμάτη για τον διάσημο καλλιτέχνη, αφού, εκτός από την παρουσίαση αυτή, συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις του στο Estate, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όπου γίνεται πραγματικά πανικός. Μαζί του και πάλι οι Onirama, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με τον καλύτερο και πιο ταιριαστό τρόπο. Καλλιτέχνης και συγκρότημα έχουν αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού και κρατούν αναμφίβολα τα ηνία της διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας. Μία ακόμα άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Σάκη Ρουβά, όπως και όλες οι υπόλοιπες άλλωστε.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024