211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Θυμόμαστε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του τραγουδιστή

Σάκης Ρουβάς παραφορα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το 1993, όταν ήταν μόλις 21 ετών. 

Το 1991, ο Σάκης Ρουβάς έκανε το μεγάλο του ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το κομμάτι “Πάρ’ τα”. Αν και δεν κατέκτησε την πρώτη θέση, το τραγούδι του αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο της διοργάνωσης, προμηνύοντας το λαμπρό μέλλον του στον μουσικό κόσμο. Ωστόσο, το 1993, όταν ο 21χρονος τότε Ρουβάς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, η πραγματική του αναγνώριση είχε μόλις αρχίσει.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Σάκη Ρουβά πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή «Πρωινός Καφές» με τη Ρούλα Κορομηλά. Στην εκπομπή αυτή, ο νεαρός τραγουδιστής παρουσίασε το τραγούδι που τον είχε κάνει γνωστό, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την ακαταμάχητη γοητεία και την ερμηνεία του. Αυτή η συνέντευξη υπήρξε σταθμός για την καριέρα του, καθώς αποδείχθηκε πως ο Ρουβάς είχε όλα τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες ποπ φιγούρες της Ελλάδας.

Η τηλεοπτική του εμφάνιση άνοιξε την πόρτα σε μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες. Σήμερα, η φήμη του παραμένει αδιαμφισβήτητη, με πρόσφατη παρουσία του στην Αθήνα στο μουσικό σχήμα στο «Έναστρον», όπου συνεργάστηκε με τις Μelisses και την Αναστασία, δείχνοντας ότι η δυναμική του στη σκηνή είναι ακόμα ισχυρή, παρά τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί, κατά την πάροδο των δεκαετιών.

Σάκης Ρουβάς: Θυμόμαστε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του τραγουδιστή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024