211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι;

Σάκης Ρουβάς τραγουδια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Έλα Και Θα Δεις» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού. 

«Έλα Και Θα Δεις» είναι ο τίτλος της ολοκαίνουριας επιτυχίας που ετοιμάζεται να μας συστήσει ο Σάκης Ρουβάς αυτή την Παρασκευή, 17 Μαρτίου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η δισκογραφική του εταιρεία MINOS EMI μας συστήνουν ακόμα ένα τραγούδι που θα γίνει μεγάλη επιτυχία.

«Ο κορυφαίος Έλληνας star @sakisrouvas παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, μια δυναμική ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Έλα Και Θα Δεις» σε στίχους και μουσική του @kintatos_lefteris ✍🏻όπου και παρουσίασε πρώτη φορά επίσημα στη σκηνή του The Voice of Greece. Stay tuned αυτή την Παρασκευή! #SakisRouvas #ElaKaiThaDeis #Newsong #comingsoon», έγραψε η δισκογραφική στα social media κάνοντας γνωστές πολλές λεπτομέρειες για το νέο κομμάτι, όπως ότι μουσική και στίχους υπογράφει ο Λευτέρης Κιντάτος.

Παράλληλα, τέσσερις μήνες επιτυχίας εμφανίσων μετρά αισίως πλέον το Teatro Music Hall, το σχήμα του οποίου απαρτίζεται από τον αγαπημένο καλλιτέχνη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η Evangelia, η Αντωνία Καούρη και ο dj Angelo ολοκληρώνουν το μοναδικό πρόγραμμα με τον δικό τους τρόπο.

Σάκης Ρουβάς: Πότε κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024