211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Του πέταξαν με φόρα στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια

Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που του πέταξαν με φόρα στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

 Δες το βίντεο με τη στιγμή στο ΤικΤοκ. 

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται τη φετινή σεζόν στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» και το τεράστιο κοινό του συρρέει κάθε εβδομάδα για να απολαύσει το μουσικό πρόγραμμά του.

Μία από τις viral στιγμές του τραγουδιστή στη σκηνή, είναι και η παρακάτω.

Τι συνέβη; Θαμώνας κατέγραφε σε βίντεο τον διάσημο καλλιτέχνη να τραγουδά το «Εμένα Θες» και όταν τελείωνε το ρεφρέν, κάποιος του πέταξε πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο με αρκετή δύναμη. Μπορεί τα λουλούδια να «προσγειώθηκαν» με πολλή φόρα πάνω του, αλλά ο ίδιος δεν αντέδρασε. Συνέχισε να τραγουδά το κομμάτι κανονικά.

Το κλιπ αναρτήθηκε στο TikTok με τον χιουμοριστικό τίτλο: «Πώς μπήκε το 2024». Το βίντεο έχει αποσπάσει πολλές χιλιάδες likes.

Σάκης Ρουβάς: Του πέταξαν με φόρα στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια

@rozalia.ar

Με το καλο! #fy #fyp #sakisrouvas #2024 @Sakis Rouvas

♬ πρωτότυπος ήχος – rozalia.ar

Τα περισσότερα σχόλια στο TikTok ήταν θετικά όσον αφορά την αντίδραση του τραγουδιστή, που δεν έδειξε πως ενοχλήθηκε και συνέχισε το πρόγραμμα. «Μπράβο για την ψυχραιμία» έγραψαν πολλοί για τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής και ο Χρήστος Μάστορας, δηλαδή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος  Μelisses, είναι κοντά στο κοινό με εμφανίσεις για τη φετινή σεζόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι δύο κορυφαίοι τραγουδιστές ανεβάζουν το κέφι στην Αθήνα με το μοναδικό τους πρόγραμμα και αναδεικνύουν και πάλι το νυχτερινό κέντρο σε ένα από τα κορυφαία του χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024