211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Παντρεύεται ο αδερφός του – Πού και πότε;

Σάκης Ρουβάς: Παντρεύεται ο αδερφός του - Πού και πότε;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σάκης Ρουβάς: Παντρεύεται ο αδερφός του – Πού και πότε;

Σάκης Ρουβάς: Ο αδερφός του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο Απόστολος, είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Φανή! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», το ζευγάρι έχει προγραμματίσει τον γάμο του για τις 12 Οκτωβρίου, στον όμορφο Μαραθώνα. Και, όπως φαίνεται, η μέρα θα είναι διπλή γιορτή, καθώς θα γίνει και η βάφτιση του γιου τους!

Η σχέση τους μετράει αρκετά χρόνια και η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει πολλά μαζί. Ο Απόστολος άφησε την πολυάσχολη ζωή του στην Αθήνα για να ακολουθήσει τη Φανή στη Θεσσαλονίκη, όπου εκείνη εργαζόταν. Πλέον, αφού ο ίδιος άνοιξε το δικό του εστιατόριο στην πρωτεύουσα, η Φανή αποφάσισε να επιστρέψει και να τον ακολουθήσει μόνιμα στην Αθήνα, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη τους είναι δυνατή και μεγάλη.

Ανυπομονείς να δεις τον Σάκη Ρουβά να είναι στο πλευρό του αδερφού του σε αυτήν την ξεχωριστή μέρα; Σίγουρα, θα είναι μια αξέχαστη στιγμή γεμάτη συγκίνηση, μουσική και χαρά! Φαντάσου πόσο ωραία θα είναι να βλέπεις την οικογένεια Ρουβά να γιορτάζει αυτή τη μέρα, με όλους τους φίλους και συγγενείς γύρω τους. Μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την εξέλιξη αυτής της γλυκιάς οικογενειακής εξέλιξης του αγαπημένου σταρ.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024