211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς – Νίκος Μακρόπουλος: Συνεργασία – έκπληξη σε μεγάλη πίστα

Σάκης Ρουβάς - Νίκος Μακρόπουλος κολάζ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού θα δούμε τους καλλιτέχνες το καλοκαίρι 2024;

Μία συνεργασία – έκπληξη ετοιμάζουν ο Σάκης Ρουβάς και ο Νίκος Μακροπουλος τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024 από τη Θεσσαλονίκη, όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή Πρωινό. Συγκεκριμένα, οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές αναμένεται να ανέβουν στην σκηνή της Πύλης Αξιού στα τέλη της άνοιξης και να είναι κοντά στο κοινό της συμπρωτεύουσας και όλο το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ ανέφερε: «άνοιξη προς καλοκαίρι, το μεγαλύτερο σχήμα της Θεσσαλονίκης. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη και το αμέσως επόμενο διάστημα έρχονται ο Σάκης Ρουβάς με τον Νίκο Μακρόπουλο. Γύρω στο Πάσχα, δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα. Και ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο γιατί πιάνει όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου», με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει «πολύ ενδιαφέρον σχήμα».

Σάκης Ρουβάς – Νίκος Μακρόπουλος: Συνεργασία – έκπληξη σε μεγάλη πίστα

Προηγούμενες εμφανίσεις

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε και αυτόν τον χειμώνα στο αγαπημένο κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, Έναστρον μαζί με τις Μέλισσες.

Ο τραγουδιστής και ο Χρήστος Μάστορας, δηλαδή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος  Μelisses, έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο στις αρχές Νοεμβρίου, και πραγματοποίησαν εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Από την άλλη, ο Μακρόπουλος ολοκλήρωσε μόλις πριν λίγες μέρες τις εμφανίσεις του στην πίστα του Fever Athens μαζί με την Πάολα.

Το δυναμικό σχήμα έφερε τα πάνω κάτω στην αθηναϊκή διασκέδαση κάθε Παρασκευή και Σάββατο και να μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά στην Αθήνα το 2024. Ένα σχήμα που πρωταγωνίστησε στον πολύ πλούσιο χάρτη διασκέδασης της πόλης!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024