2117707575

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

εναστρον αθηνα ρουβας μελισσες κρατηση
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

2117707575

Δείτε εδώ όλα τα ανοιχτά Μπουζούκια & όλα τα ανοιχτά Clubs στην Αθήνα

Εναστρον Τιμές/Κράτηση

Ημέρα
Τιμή απλής φιάλης
Τιμή Special φιάλης
Τιμή Premium φιάλης
Τιμή Φοιτητικής φιάλης
Παρασκευή
190 / 4 άτομα
250  / 4 άτομα
300 / 4 άτομα
180 / 6 άτομα
Σάββατο
190 / 4 άτομα
250 / 4 άτομα
300 / 4 άτομα
— / 6 άτομα

  • Εναστρον τηλέφωνο κρατήσεων: 211-7707575 & 6980699333 (what’s up)
  • Είσοδος με ποτό στο Bar:   20€
  • Διαθέσιμες ημέρες: Παρασκευή – Σάββατο
  • Δείτε εδώ όλα τα υπόλοιπα Ανοιχτά Μπουζούκια στην Αθήνα

Μέλισσες Φουρέιρα το μουσικό σχήμα του Έναστρον για τη χρονιά 2024-2025;

«Έλεγες» ότι ψάχνεις το τέλειο μουσικό πρόγραμμα, για να βγεις με την παρέα σου και να περάσεις μια αξέχαστη νύχτα στα μπουζούκια της Αθήνας, αλλά δεν ξέρεις πού να πας; Ένας είναι ο προορισμός που δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν και αυτός είναι το Έναστρον. Πρόκειται για ένα νυχτερινό κέντρο που πάντα φέρνει μεγάλα και αγαπημένα ονόματα. Βέβαια, φέτος ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες με το σχήμα Μέλισσες – Φουρέιρα. Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Μόνο ίσως ότι δεν πρέπει να παραλείψεις με τίποτα να κάνεις μια κράτηση, γιατί πολλοί είναι εκείνοι που έχουν την ίδια ιδέα και επιθυμία με σένα. Έναστρον Μέλισσες Φουρειρα απο το Νοέμβριο του 2024

Πληροφορίες για το πρόγραμμα Μέλισσες – Φουρέιρα στο Έναστρον για τον χειμώνα 2024-2025

Το νυχτερινό κέντρο Έναστρον φέρνει όλα τα λαμπερά αστέρια της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, για να λάμψουν μπροστά στο κοινό τους αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν απλά να διασκεδάσουν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν με την ψυχή τους ως το πρωί. Στη σκηνή του ανεβαίνουν μόνο performers με φωνή μοναδική και τραγούδια αγαπημένα.

Δε θα βρεις κομμάτια με πιο βαθείς στίχους και εθιστική μουσική από αυτά στη δισκογραφία της κορυφαίας μπάντας στην Ελλάδα, των Μελισσών.

Το συγκρότημα αυτό –οικογένεια πλέον– μπορεί τη μια στιγμή να συγκινεί και την άλλη να ξεσηκώνει τον κόσμο που τους παρακολουθεί. Μία όμως είναι η τραγουδίστρια που μπορεί να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό μπροστά στον συνδυασμό των φωνητικών και χορευτικών ικανοτήτων της. Ναι, φυσικά και μιλάμε για την Ελένη Φουρέιρα. Αυτός ο χειμώνας στο Έναστρον προβλέπεται ότι θα είναι ο πιο hot!

Τι ώρα ξεκινά το πρόγραμμα Μέλισσες – Φουρέιρα;

Οι οδηγίες λένε ότι οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 23:00 και στις 00:00 το πρόγραμμα Μέλισσες – Φουρέιρα ξεκινά. 

Οι Μέλισσες στο Έναστρον για τη χρονιά 2024-2025

Οι Μέλισσες συνεχίζουν για τρίτη χρονιά να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του μουσικού προγράμματος του Έναστρον. Το μαγαζί σίγουρα δε θέλει να τους αφήσει να πετάξουν σε άλλο αθηναϊκό «λουλουδάκι», αφού η αγάπη που τους έχει και τους δείχνει ο κόσμος σε κάθε εμφάνισή τους είναι δυνατή και βαθιά. 

Η φετινή συνεργασία του συγκροτήματος Μέλισσες με την Ελένη Φουρειρα είναι μιαμ ακόμη πετυχημένη επιλογή του ιδιοκτήτη κύριου Ματσίκα μετά την περσινή συνεργασία του Έναστρον με το Σάκη Ρουβά για το 2023 και την προπέρσινη  με την Δέσποινα Βανδή.Το κέντρο της οδού Πειραιώς 178 για ακόμη μια χρονιά θα πρωταγωνιστήσει στα μπουΖούκια Αθήνα και θα αποτελέσει μια απο τις κορυφαίες επιλογές διασκέδασης

Η Ελένη Φουρέιρα στο Έναστρον για τη χρονιά 2024-2025

Η Beyonce της Ελλάδας και η αγαπημένη τραγουδίστρια της Ευρώπης είναι μία καλλιτέχνιδα που όλα τα μπουζούκια της χώρας θέλουν στο δυναμικό τους. Τυχερό είναι το κέντρο εκείνο που τελικά καταφέρνει να ακούσει το πολυπόθητο «ναι» από τα χείλη της. Ειλικρινά συγκινημένο, λοιπόν, ήταν το Έναστρον, όταν ανακοίνωσε ότι εκείνο είναι η απάντηση στην συχνή ερώτηση: πού τραγουδάει η Ελένη Φουρέιρα τον χειμώνα 2024-2025. 

Την περασμένη σεζόν η Ελένη Φουρειρα τραγούδησε στην πίστα του Nox Athens μαζί με τον Αντώνη Ρέμο σε ένα πρόγρμμα που συνεχίστηκε για σχεδόν μήνες με απόλυτη επιτυχία. Η τραγουδίστρια μετα την γέννηση του παιδιού της με τον ποδοσφαιριστή Μποτία και μετα απο μήνες απουσίας εμφανίστηκες πλήρως ανανεωμένη ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχόιες της.

Φέτος στο Εναστρον η συνύπαρξη Μέλισσες Φουρειρα δείχνει ότι θα είναι άλλη μια πετυχημένη επιλογή για την ερμηνευτρια

Είναι υποχρεωτικό να κάνω κράτηση στο Έναστρον;

Μπορείς να πας στο Έναστρον χωρίς να έχεις κάνει κράτηση. Πρέπει όμως να σε προειδοποιήσουμε ότι οι πιθανότητες να βρεις τραπέζι, για να κάτσεις και να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα, είναι πολύ μικρές, καθώς το σχήμα Μέλισσες – Φουρέιρα είναι άκρως δημοφιλές. 

Ποιες είναι οι τιμές για κράτηση στο σχήμα Μέλισσες – Φουρέιρα στο Έναστρον;

Για να κάνεις την καλύτερη κράτηση, εξασφαλίζοντας το τέλειο τραπέζι και το σωστό ποτό για τις προτιμήσεις και την τσέπη της παρέας σου, ένα τηλεφώνημα στην ομάδα του kratisinow.gr είναι το μυστικό. Μάθε τι διαφορά έχει η φιάλη των 190€ από εκείνη των 300 και άσε τους ειδικούς να κάνουν τα κουμάντα τους, για να απολαύσεις εσύ την τέλεια βραδιά, ακούγοντας Μέλισσες – Φουρέιρα live.

Στο Έναστρον υπάρχουν και φοιτητικές προσφορές κάθε Παρασκευή . Απαραίτητη προυπόθεση είναιι να υπάρχουν διαθέσιμα τρια φοιτητικά πάσο που θα τα επειδείξετε κατα την προσέλευση στο κέντρο που τραγουδάει το σχημα Μέλισσες Φουρειρα

Πού βρίσκεται το Έναστρον Μελισσες Φουρειρα στην Αθήνα ;

Το νυχτερινό κέντρο Έναστρον βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 188, στην περιοχή του Ταύρου στην Αττική. 

Υπάρχει πάρκινγκ στο Έναστρον για το σχήμα Μέλισσες – Φουρέιρα;

Μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητό σου στο επί πληρωμή πάρκινγκ στο Έναστρον, για να βρίσκεται αυτό σε προστατευμένο μέρος, ενώ εσύ θα διασκεδάζεις με το ασυναγώνιστο σχήμα Μέλισσες – Φουρέιρα. 

Πώς μπορώ να φτάσω στο Έναστρον Μέλισσες Φουρειρα με συγκοινωνία;

Αν δεν έχεις ή δε θέλεις να πάρεις αυτοκίνητο, μπορείς να πάρεις τα λεωφορεία με αριθμό 049, 815 ή 914 και να κατέβεις στη στάση Ελούλου.

 

3.8/5 (12 Reviews)
Share

Κάνε Την Κρατησή Σου Άμεσα Και Γρήγορα

Για όλα τα Μπουζούκια και Club της Αθήνας
Μπουζούκια - Clubs Αθήνα