211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς – Λένα Ζευγαρά: Πού θα δούμε αυτή τη μοναδική συνάντηση;

Σάκης Ρουβάς - Λένα Ζευγαρά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η καλοκαιρινή νύχτα που θα μείνει αξέχαστη: Ρουβάς και Ζευγαρά ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά!

Η φετινή καλοκαιρινή σεζόν υπόσχεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστική για τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής σκηνής, καθώς μια μοναδική συνάντηση προγραμματίζεται στο Markiz Experience. Ο Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας star που εδώ και χρόνια εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία, και η ανερχόμενη δύναμη της ελληνικής μουσικής, Λένα Ζευγαρά, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Markiz Experience στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Η ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Αυγούστου και αναμένεται να προσφέρει ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο ενέργεια και διασκέδαση. Ο Σάκης Ρουβάς, με τη μακρά και επιτυχημένη καριέρα του, γνωστός για τις σπουδαίες ερμηνείες του και τις εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες του, θα συναντήσει στη σκηνή τη Λένα Ζευγαρά, η οποία, με τη φρέσκια και δυναμική παρουσία της, έχει κερδίσει γρήγορα μια θέση στην καρδιά του ελληνικού κοινού.

Η Λένα Ζευγαρά, με το μοναδικό της στυλ και τη δυναμική φωνή της, αναμένεται να συνδυάσει τις δυνάμεις της με τον Σάκη Ρουβά για μια βραδιά γεμάτη μουσική και επιτυχίες. Η συνάντηση αυτών των δύο καλλιτεχνών είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αίσθηση και θα δώσει στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά αυτή την ξεχωριστή συνάντηση, καθώς το Markiz Experience ετοιμάζεται να φιλοξενήσει δύο από τους πιο λαμπερούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Σάκης Ρουβάς – Λένα Ζευγαρά: Πού θα δούμε αυτή τη μοναδική συνάντηση;

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024