211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του, Αναστασία, μεγάλωσε και τραγουδάει Άννα Βίσση

Σάκης Ρουβάς που τραγουδάει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής.

Ο  Σάκης Ρουβάς πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά του. Μπορεί το βράδυ ο τραγουδιστής να εργαζόταν ωστόσο η υπόλοιπη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην Κάτια Ζυγούλη και στα τέσσερα παιδιά τους.

Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανήρτησε στα social media ένα βίντεο με την οικογένεια του μέσα από το αυτοκίνητο από την ημέρα των Χριστουγέννων. Σε αυτό είδαμε πως η Αναστασία Ρουβά πλέον έχει μεγαλώσει και έχει πάρει το ταλέντο του πατέρα της, αφού ακούγεται να τραγουδάει το κομμάτι της Άννας Βίσση, “Ψυχεδέλεια”.

“Καλά Χριστούγεννα σε όλους”, έγραψε ο καλλιτέχνης στο βίντεο που κοινοποίησε στα social media και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του, Αναστασία, μεγάλωσε και τραγουδάει Άννα Βίσση

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Ο ίδιος πολύ συχνά περνάει χρόνο με την οικογένειά του. Μάλιστα, πρόσφατα όλοι μαζί είχαν στολίσει το δέντρο του σπιτιού τους και εκείνος είχε δημοσιεύσει πάλι βίντεο από τη διαδικασία.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής και ο Χρήστος Μάστορας, δηλαδή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος  Μelisses, πρόσφατα έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» στο οποίο και κάνουν εμφανίσεις για τη φετινή σεζόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι δύο τραγουδιστές ανεβάζουν το κέφι στην Αθήνα με το μοναδικό τους πρόγραμμα και αναδεικνύουν και πάλι το νυχτερινό κέντρο σε ένα από τα κορυφαία του χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024