211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της δεκαετίας!

ο γαμος του Σάκη Ρουβά με την Κατρια Ζυγουλη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο γάμος του Έλληνα σταρ έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την Αναστασία, την Αριάδνη, τον Απόλλωνα και τον Αλέξανδρο. Η λαμπερή και πολυναμενόμενη τελετή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 3 Ιουλίου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη από όπου έγινε πραγματική παρέλαση διασήμων.

Μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή, με τον Σάκη, την Κάτια και τα τέσσερα παιδιά τους να είναι το απόλυτο επίκεντρο της βραδιάς. Η οικογένεια φάνηκε να περνά πολύ ξεχωριστές και ευχάριστες στιγμές μέσα από τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν.

Και τώρα, δύο μέρες μετά το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από την εκκλησία αλλά και την προετοιμασία της νύφης, στην οποία βοήθησαν οι κολλητές της,  Μάρα Δεσύπρη και Εστέρ Μαστρογιάννη.

Εκτός από τις νέες φωτογραφίες που θα βρεις στην παρακάτω gallery, στο Instagram κυκλοφόρησε και βίντεο με το ερωτικό τάνγκο που χόρεψε το νεόνυμφο ζευγάρι. Σάκης και Κάτια χορεύουν αγκαλιά όντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κάτι που δεν έκρυψαν ούτε στιγμή. Μια νέα περίοδος ξεκινά για το ζευγάρι και αναμφίβολα θα είναι και η καλύτερη.

https://www.instagram.com/p/BWJGFl4FwfW/?taken-by=sakisrouvasfanss

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της δεκαετίας!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024