211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη ποζάρουν στον φακό της κόρης τους

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τρυφερές στιγμές και οικογενειακή ευτυχία.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, απολαμβάνει τον χρόνο με την οικογένειά του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους. Ο διάσημος τραγουδιστής και η πρώην Σταρ Ελλάς βρίσκονται σε νησί της χώρας, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και την καθημερινότητα της Αθήνας.

Η μεγαλύτερη κόρη τους, Αναστασία Ρουβά, ανάρτησε πρόσφατα στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία που απαθανατίζει τους γονείς της σε μια ιδιαίτερα ρομαντική στιγμή. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Σάκης δίνει ένα γλυκό φιλί στην Κάτια, αποδεικνύοντας την αλληλοεκτίμηση και αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους. Η φωτογραφία, η οποία ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον.

Πριν από λίγες μέρες, ο Σάκης Ρουβάς είχε μοιραστεί με τους θαυμαστές του ένα βίντεο στο TikTok, όπου καταγράφει μια απολαυστική του στιγμή πάνω σε ένα σκάφος. Στην ανάρτηση του, εξέφρασε τη χαρά του για τη μαγεία της φύσης, τονίζοντας τα χρώματα και τους ήχους που τον ενθουσιάζουν.

Επιπλέον, ο τραγουδιστής δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram φωτογραφίες από την απόλαυση του γκολφ στην Πύλο, συνοδευόμενες από την λεζάντα «Η θεραπευτική συνεδρία μου το Σαββατοκύριακο». Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τη χαλάρωση και τη συντροφιά της οικογένειάς του, ενώ η Αναστασία έχει την ευκαιρία να καταγράψει και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις οικογενειακές τους στιγμές.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη ποζάρουν στον φακό της κόρης τους

rouva32

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024