211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Θυμάσαι τη διαφήμιση όπου γνωρίστηκαν;

ο Σάκης Ρουβάς με την Κατια Ζυγουλη κοιταζονται
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το 2003 συμπρωταγωνίστησαν σε διαφήμιση όπου και γνωρίστηκαν

Ύστερα από 13 χρόνια σχέσης, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη έκαναν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το βράδυ της Δευτέρας, 3 Ιουλίου. Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 και έκτοτε έχει αποκτήσει 4 παιδιά, την Αναστασία, την Αριάδνη, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα.

Παρά τη μακρά ιστορία τους όμως, δεν είχαν μέχρι πρόσφατα πάρει την απόφαση να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και φυσικά αυτό έγινε μέσα από τον πιο ξεχωριστό τρόπο και μέσα από μια υπέρλαμπρη τελετή στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.

Θυμάσαι ωστόσο πώς είχε γνωριστεί το διάσημο ζευγάρι; Ήταν το καλοκαίρι του 2003, όταν και οι δύο τους πρωταγωνίστησαν σε διαφημιστικό σποτ εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Αξέχαστο έχει παραμείνει το… χαστούκι που έδινε η Κάτια Ζυγούλη στον Έλληνα σταρ για χάρη του σεναρίου. Τότε, που κανείς δεν θα φανταζόταν πως αυτή η γνωριμία θα εξελισσόταν σε σχέση και μάλιστα ζωής, που θα κατέληγε κάποια μέρα στα σκαλιά της εκκλησίας, όπως κάθε παραμύθι! Δες παρακάτω τη διαφήμιση που στάθηκε η αφορμή για τη γνωριμία τους και το ξεκίνημα ενός μεγάλου έρωτα.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Θυμάσαι τη διαφήμιση όπου γνωρίστηκαν;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024