211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς | Αυτό είναι το επόμενο βήμα του

Σακης Ρουβας στην Θαλασσα της Μύκονο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ο καλλιτέχνης;

Στα τέλη Ιουνίου, ο Σάκης Ρουβάς μάς σύστησε τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Καλημέρα», που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό.  Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι ARCADE (Diveno, Παύλος Μανώλης, Gabriel Russel, Αναστάσιος Ράμμος), ενώ τώρα, δύο μήνες μετά τη κυκλοφορία του έρχεται η ώρα να οπτικοποιηθεί και αυτό το τραγούδι.

Δες επίσης: Κατερίνα Στικούδη | Παντρεύεται το Σάββατο με τον αγαπημένο της

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, πολύ σύντομα θα μας συστήσει το videoclip του τραγουδιού και την είδηση έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Δες εδώ τους στίχους του νέου τραγουδιού που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. 

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Δες τον να τραγουδάει με την κόρη του

Παράλληλα, με το νέο του αυτό videoclip, αναμένουμε την επόμενη σειρά εμφανίσεών του τον ερχόμενο χειμώνα. Πού θα δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη; Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, όμως, σύντομα θα μάθουμε. Δες παρακάτω την ανάρτηση του Σάκη με την είδηση του επερχόμενου βίντεο κλιπ του που αναμένουμε να δούμε με αγωνία, μιας και πάντα μας παρουσιάζει άκρως επαγγελματικές και προσεγμένες δουλειές που κερδίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις από φανς και κριτικούς.

Σάκης Ρουβάς | Αυτό είναι το επόμενο βήμα του

https://www.instagram.com/p/Bmv2wwKFj4O/?hl=el&taken-by=sakisrouvas

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024