211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Πού θα εμφανιστεί στις 8 Σεπτεμβρίου;

ο Σάκης Ρουβάς σκεφτεται την νεα του εμφανιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζει τις εμφανίσεις ο απόλυτος σταρ

Συνεχίζει τις εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις, ο Σάκης Ρουβάς. Ο μεγάλος σταρ είναι για ακόμα ένα καλοκαίρι κοντά στο κοινό του με διάφορες εμφανίσεις. Πριν λίγο καιρό το κοινό του τον απόλαυσε στο Markiz ενώ την ερχόμενη παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, μια ακόμα εμφάνιση έρχεται στο Βραχάτι Κορινθίας και το Nikki Beach Resort & Spa.

Μια ακόμα μοναδική καλοκαιρινή βραδιά έρχεται να μας χαρίσει ο καλλιτέχνης, λίγο πριν ο καιρός σταματήσει να είναι καλοκαιρινός.

Παράλληλα, τα νέα, χειμερινά σχέδια του Σάκη Ρουβά έχουν ενθουσιάσει το κοινό του, αφού ετοιμάζεται να επιστρέψει στη διασκέδαση της Αθήνας δυναμικά με τη συνεργασία του ξανά, ύστερα από δύο χρόνια, με το Estate Athens. Εκεί θα τον δούμε και πάλι να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, έχοντας στο πλευρό του τη φορά αυτή μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής μουσικής, τη… Survivor Ειρήνη Παπαδοπούλου. O χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που Σάκης Ρουβάς και Ειρήνη Παπαδοπούλου θα φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας και θα γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του φετινού χειμώνα στην Αθήνα. Εν αναμονή της ανακοίνωσης της επερχόμενης λαμπερής πρεμιέρας του απόλυτου Έλληνα σταρ.

Σάκης Ρουβάς: Η ανάρτηση για την επερχόμενη εμφάνιση:

https://www.instagram.com/p/BYd6O9Dl9Hk/?taken-by=sakisrouvas

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024