211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Διασκευάζει μεγάλες του επιτυχίες όσο μένει σπίτι

Σάκης Ρουβάς εμφανισεις 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής 

Ο Σάκης Ρουβάς περνά δημιουργικό χρόνο κατά τη διάρκεια της καραντίνας και είναι κοντά στο κοινό του με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ανάμεσα σε αυτούς και η μουσική του, αφού μαζί με τον  Δημήτρη Κοντόπουλο πειραματίζονται και διασκευάζουν παλιές αγαπημένες επιτυχίες του τραγουδιστή σε μια νέα, acoustic εκδοχή. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο καλλιτέχνης.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Σε μια καθημερινότητα που πλέον ζούμε αρκετά διαφορετικά, πώς να μην αρχίσουμε να βλέπουμε και τα τραγούδια μας με μια άλλη ματιά; Μαζί με τον @dimitriskontopoulos ανακαλύπτουμε από την αρχή αγαπημένα κομμάτια μας και σας τα παρουσιάζουμε σε μια εναλλακτική, φρέσκια εκδοχή. #staytuned for more…», έγραψε στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Τον τραγουδιστή τον φετινό χειμώνα είδαμε ξανά – σταθερή συνεργασία για ακόμα μία φορά – στο Estate μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. Το σχήμα τους ολοκλήρωσε φέτος η Έλενα Παπαρίζου και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.  Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής.

Σάκης Ρουβάς: Διασκευάζει μεγάλες του επιτυχίες όσο μένει σπίτι

https://www.instagram.com/tv/B-U5y84hFnS/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024