211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: «Δεν τη βρίσκω καθόλου ανατρεπτική αυτή τη συνεργασία»

ρουβάς και μακρόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πριν λίγες μέρες έκανε την πρεμιέρα του μαζί με τον Μακρόπουλο. 

Την προηούμενη Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, ο Σάκης Ρουβάς και το έτερόν του ήμισυ αυτή τη σεζόν, ο Νίκος Μακρόπουλος,  έκαναν τη ξεχωριστή και απόλυτα φαντασμαγορική τους πρεμιέρα στην Πύλη Αξιού και κάπως έτσι έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα για το καλοκαίρι 2024 και τις εμφανίσεις τους.

Κάθε εβδομάδα, αυτός ο συνδυασμός καλλιτεχνών θα μας κρατά την καλύτερη συντροφιά από τη Θεσσαλονίκη και αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Φυσικά, από την πρεμιέρα τους δεν έλειψαν οι κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών, στις οποίες φυσικά μίλησαν μετά χαράς οι δύο καλλιτέχνες.

Σάκης Ρουβάς: «Δεν τη βρίσκω καθόλου ανατρεπτική αυτή τη συνεργασία»

«Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν εδώ στη Θεσσαλονίκη, στο Φεστιβάλ Τραγουδιού, το 1991. Ήταν 15 Σεπτεμβρίου, θυμάμαι χαρακτηριστικά και την ημερομηνία. Πάντα χαίρομαι που επιστρέφω στον χώρο… προ του εγκλήματος», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Εγώ δεν νιώθω ότι επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη. Εδώ μένω, εδώ ζω, είναι η πόλη μου και αισθάνομαι υπέροχα όταν είμαι εδώ», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Δεν τη βρίσκω καθόλου ανατρεπτική αυτή τη συνεργασία. Ο Νίκος είναι από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και είμαι εδώ δίπλα του, γιατί θέλω να μάθω κι εγώ λίγο από την τέχνη του», τόνισε ο Σάκης Ρουβάς απαντώντας στην ανάλογη ερώτηση.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024