211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Η ανάρτηση της κόρης του για τα γενέθλιά του

Σάκης Ρουβάς κοιτάει τον φακό
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκλεισε τα 52. 

Τα γενέθλιά του είχε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου ο   Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έκλεισε 52 χρόνια του. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην δεχθεί ευχές από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά και η μεγάλη του κόρη, Αναστασία, η οποία είναι πλέον 15 ετών.

Η Αναστασία ευχήθηκε στον πατέρα της με μια κοινή τους φωτογραφία από πρόσφατη επίσκεψή της στο καμαρίνι του. Η ίδια ανέβασε σε στόρι τη φωτογραφία ενώ έγραψε: “Happy Birthay, σ’΄αγαπάω”.

Θυμίζουμε πως ο διάσημος Έλληνας σταρ έχει αποκτήσει με την Κάτια Ζυγούλη τέσσερα παιδιά: την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016). Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη.

Η Αναστασία μοιάζει πολύ τόσο στον pop star όσο και στο μοντέλο μητέρα της, ενώ στον λογαριασμό της στο TikTok, μοιράζεται διάφορα βίντεο, ενώ σε αρκετά από αυτά εμφανίζεται με τον μπαμπά της.

Σάκης Ρουβάς: Η ανάρτηση της κόρης του για τα γενέθλιά του

 

Παράλληλα, ο τραγουδιστής και ο Χρήστος Μάστορας, δηλαδή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος  Μelisses, πρόσφατα έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» στο οποίο και κάνουν εμφανίσεις για τη φετινή σεζόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι δύο τραγουδιστές ανεβάζουν το κέφι στην Αθήνα με το μοναδικό τους πρόγραμμα και αναδεικνύουν και πάλι το νυχτερινό κέντρο σε ένα από τα κορυφαία του χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024