211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Αρσενίου: Βάφτισε τον γιο του – Όσα έγιναν στο μυστήριο

Σάκης Αρσενίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα μοιράστηκε ο ίδιος από τον λογαριασμό του.

Τον γιο τους βάφτισαν ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Ψυχικού. Ο μικρούλης πήρε το όνομα Κωνσταντίνος Εφραίμ, ενώ νονός ήταν ο αδελφικός φίλος του τραγουδιστή.

«Δεν κοιμήθηκε σήμερα ο μικρούλης μας, όλα πήγαν καλά. Κωνσταντίνος είναι το όνομα του πατέρα μου. Είχαμε πάει και προσκυνήσαμε στον Άγιο Εφραίμ και είπαμε αν κάνουμε αγοράκι θα βγάλουμε έτσι το όνομά του», είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα του Happy Day και η Ευάννα Ζουμπούρογλου, που συνάντησαν το ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος της βάφτισης.

Για τις προετοιμασίες του γάμο τους, η Λαμπρινή δήλωσε: «Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασίες για τον γάμο μας. Τα σοβαρά τα έχει βρει ο Σάκης, εννοείται δεν θα δει το νυφικό πριν τον γάμο».

Φυσικά, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μέσα από τον λογαριασμό του μοιράστηκε στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Σάκης Αρσενίου: Βάφτισε τον γιο του – Όσα έγιναν στο μυστήριο

Τον περασμένο χειμώνα τον τραγουδιστή απολαύσαμε στην πίστα του «Bodega Live Experience», κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, σε μια σειρά εμφανίσεων που έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ πλέον περιμένουμε την επόμενη συνεργασία του με κάποια πίστα στην Αθήνα. Τους περασμένους μήνες τον είδαμε στον Βόλο, σε χειμερινές εμφανίσεις που γνώρισαν, όπως πάντα, μεγάλη επιτυχία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024