211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Αρσενίου: Παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μπαμπάς

Σάκης Αρσενίου μπαμπας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Σάκης Αρσενίου σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η ύντροφος του τραγουδιστή, Λαμπρινή Πλεύρη, είναι έγκυος και περιμένει αγοράκι, το οποίο μάλιστα θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος – Εφραίμ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο. Το γεγονός γνωστοποίησε η Soula Glamorous με μια φωτογραφία που κοινοποίησε, ενώ λίγο αργότερα ο Σάκης Αρσενίου κοινοποίησε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο ο ίδιος και η εγκυμονούσα σύζυγος του δείχνουν τις βέρες τους.

Η εκπομπή “Mega Καλημέρα” βρέθηκε έξω από το Δημαρχείο και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή μετά τον πολιτικό του γάμο. «Όλα μια χαρά! Τα διαδικαστικά έγιναν. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Πρώτα ο Θεός. Είμαστε καλά, το κορίτσι μου είναι καλά. Δεν θα σας πω πότε θα γίνει ο γάμος. Το μωράκι θα έρθει τον Μάρτιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Θα πάμε να φάμε οικογενειακά μετά τον γάμο», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης συνεχίζει τις νυχτερινές του εμφανίσεις στο «Bodega Music Hall» με τον Διονύση Μακρή και τον Κυριάκο Κυανό. Οι τρεις καλλιτέχνες είναι κοντά μας από τη συγκεκριμένη πίστα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Τρίτη και θα μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού από την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 που έκαναν την πρεμιέρα τους.

Σάκης Αρσενίου: Παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μπαμπάς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024