211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Αρσενίου: Η οικογενειακή φωτογραφία από την Κρήτη

Σάκης Αρσενίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια τρυφερή στιγμή από την Κρήτη: Ο τραγουδιστής μοιράζεται την ευτυχία της οικογενειακής του ζωής.

Ο Σάκης Αρσενίου μοιράστηκε πρόσφατα μια ιδιαίτερη οικογενειακή φωτογραφία από την Κρήτη, συγκεντρώνοντας την αγάπη και τα σχόλια των ακολούθων του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο τραγουδιστής, η σύζυγός του Λαμπρινή Πλεύρη και ο γιος τους, Κωνσταντίνος-Εφραίμ, βρέθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης για να παραστούν σε βάπτιση της κόρης ενός φιλικού τους ζευγαριού. Η οικογενειακή τους φωτογραφία από αυτή την ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε μια τρυφερή ανάρτηση που έφερε στο φως την ευτυχία που βιώνουν ως οικογένεια.

Ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2022, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Ιανουάριο του 2023, λίγο πριν υποδεχτούν τον γιο τους.

Η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα και όμορφα, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του, σημειώνοντας ότι δεν περίμενε πως η Λαμπρινή θα ήταν η γυναίκα με την οποία θα μοιραζόταν τη ζωή του.

Η ανάρτηση της οικογενειακής φωτογραφίας από την Κρήτη, συνοδευόμενη από τα λόγια «Σας αγαπάω», φανερώνει την αφοσίωση και την τρυφερότητα που διακρίνουν τον Σάκη Αρσενίου ως σύζυγο και πατέρα.

Αυτή η στιγμή, αν και προσωπική, μοιράστηκε δημόσια, δίνοντας μια γεύση από την ευτυχία που βιώνει το ζευγάρι, το οποίο πλέον ζει την όμορφη οικογενειακή του ζωή με τον μικρό Κωνσταντίνο-Εφραίμ, ηλικίας 1,5 ετών.

Σάκης Αρσενίου: Η οικογενειακή φωτογραφία από την Κρήτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024