211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Αρσενίου: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Σάκης Αρσενίου: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το προσκλητήριο του γάμου του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Μετά από μία όμορφη σχέση που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022 και έναν πολιτικό γάμο τον Ιανουάριο του 2023, ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν την αγάπη τους και με θρησκευτικό γάμο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η αγαπημένη του θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Το ζευγάρι έχει ήδη δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο-Εφραίμ, ο οποίος είναι 1,5 έτους. Παρά την επιτυχημένη καριέρα του Σάκη Αρσενίου, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις νυχτερινές του εμφανίσεις, ο ίδιος δεν διστάζει να βάζει την οικογένειά του πάνω απ’ όλα.

Η είδηση του γάμου τους αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, προκαλώντας μεγάλη χαρά στους φίλους και θαυμαστές του ζευγαριού. Το προσκλητήριο του γάμου φέρει το στυλ και την κομψότητα που χαρακτηρίζει το ζευγάρι.

Αυτός ο γάμος σηματοδοτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή τους, καθώς επισφραγίζουν την αγάπη τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Στη μεγάλη μέρα θα βρεθούν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, που θα είναι εκεί για να μοιραστούν μαζί τους αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Σάκης Αρσενίου: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Λίγο πριν την πρεμιέρα των νυχτερινών του εμφανίσεων, ο Σάκης Αρσενίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του, Λαμπρινής Πλεύρη. Το ζευγάρι που είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2022 και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Ιανουάριο του 2023, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο 1,5 πλέον έτους γιος τους, Κωνσταντίνος – Εφραίμ, πρόκειται να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο. Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το Happy Day το πρωί της Παρασκευής 20/9, ο γάμος του Σάκη Αρσενίου και της Λαμπρινής Πλεύρη πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024