211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Sabbia Seaside Club: Ρίχνει αυλαία με Νίκο Μακρόπουλο – πότε;

Sabbia Seaside Club: Ρίχνει αυλαία με Νίκο Μακρόπουλο - πότε;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ρίχνει αυλαία στο Sabbia Seaside Club με μια αξέχαστη βραδιά.

Το φημισμένο Sabbia Seaside Club, το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι του Πειραιά, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν, με μια μοναδική εμφάνιση που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη. Στις 20 Σεπτεμβρίου, το Sabbia θα φιλοξενήσει τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο, ο οποίος θα «κλείσει» το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Sabbia Seaside Club, δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο νυχτερινό σημείο συνάντησης στην περιοχή, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Κάθε βραδιά είναι ξεχωριστή, με δυνατές μουσικές επιλογές και εκρηκτικά live events, αλλά η εμφάνιση του Νίκου Μακρόπουλου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Η συνεργασία του Sabbia με τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102.2 εξασφαλίζει ότι η βραδιά αυτή θα είναι γεμάτη εκπλήξεις, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη στους θαυμαστές.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, με την αυθεντική λαϊκή φωνή του και το πλήθος επιτυχιών του, είναι σίγουρο ότι θα ξεσηκώσει το κοινό, δίνοντας μια συναυλία που θα συνδυάσει τα αγαπημένα του τραγούδια με μοναδικές ερμηνείες.

Το Sabbia, που φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις και ανέβασε τον πήχη της διασκέδασης στον Πειραιά, ολοκληρώνει δυναμικά τη σεζόν και υπόσχεται ότι η βραδιά του Νίκου Μακρόπουλου θα είναι ο τέλειος επίλογος. Η ημερομηνία είναι Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου – μην τη χάσεις!

Το Sabbia Seaside Club κλείνει τη θερινή του σεζόν με μια εντυπωσιακή βραδιά, αλλά η πορεία του Νίκου Μακρόπουλου συνεχίζεται δυναμικά τον φετινό χειμώνα. Η καρδιά της νυχτερινής ζωής μεταφέρεται στο Anodos Live Stage στην Πειραιώς στο Γκάζι, όπου ο Νίκος Μακρόπουλος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Πλούταρχο για πρώτη φορά. Οι δύο καλλιτέχνες θα προσφέρουν μοναδικές βραδιές γεμάτες επιτυχίες και έντονα συναισθήματα, σηματοδοτώντας έναν χειμώνα που θα αφήσει το στίγμα του στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.

Sabbia Seaside Club: Ρίχνει αυλαία με Νίκο Μακρόπουλο – πότε;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024