211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ρωτάνε: Το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου έρχεται

ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί η νέα του επιτυχία; Άκουσε το teaser

Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το νέο του τραγούδι «Ρωτάνε»! Το νέο του τραγούδι και music video αναμένεται να κυκλοφορήσουν από την Panik Records σε λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, όπως ενημέρωσε η δισκογραφική εταιρεία στην παρακάτω ανάρτηση.

Τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης, δύο μοναδικοί δημιουργοί με τους οποίους ο ίδιος έχει συμπράξει σε μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν. Την σκηνοθεσία του music video που θα συνοδεύει το τραγούδι υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Ρωτάνε: Το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου έρχεται

Πού τραγουδάει;

Η Ελένη Φουρέιρα και ο τραγουδιστής πραγματοποίησαν μια πολύ δυναμική πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, στην πίστα του Nox Athens 2023. 

Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα για μια μοναδική σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τη φετινή σεζόν 2024.

Ωστόσο, σιγά σιγά, και ύστερα από πολλές επιτυχίες, το σχήμα φτάνει στο τέλος του. Όπως το ίδιο το νυχτερινό κέντρο έκανε γνωστό μέσα από ανάρτηση, λίγες ακόμα εμφανίσεις απομένουν για το δυναμικό σχήμα. Συγκεκριμένα,  όπως θα δεις στην παρακάτω ανάρτηση, το σχήμα θα κάνει άλλες έξι εμφανίσεις: αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο (προστίθεται η Κυριακή) αλλά και το επόμενο, με το closing party να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Για λίγες εμφανίσεις ακόμα κοντά μας λοιπόν!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024