211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΡΟΥΒΑΣ ONIRAMA STAGE LIVE ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τα «έσπασαν» στην πρεμιέρα τους στο Stage Live, Σάκης Ρουβάς και Onirama

Λίγο καιρό προτού κατηφορίσουν και στην Αθήνα για τις επερχόμενες εμφανίσεις τους στο S Club -ή πρώην Villa Mercedes- Σάκης Ρουβάς και Onirama ξεκίνησαν μια μικρή σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη και στη σκηνή του Stage Live. Η μεγάλη πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, και όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, επικράτησε ο απόλυτος πανικός.

Με τρελό κέφι και ενέργεια, τόσο ο διάσημος τραγουδιστής όσο και το αγαπημένο συγκρότημα, ξεσήκωσαν το κοινό όπως μόνο αυτοί ξέρουν και χάρισαν στη συμπρωτεύουσα ένα εκπληκτικό διήμερο διασκέδασης. Με νέες και παλιές επιτυχίες οι καλλιτέχνες προσέφεραν ατελείωτη διασκέδαση, ενώ το κοινό ανταποκρίθηκε ξανά στο κάλεσμά τους, κατακλύζοντας το γνωστό στέκι της πόλης και χορεύοντας από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό. Είναι άλλωστε δύσκολο κανείς να μην διασκεδάσει με τις άκρως ανεβαστικές επιτυχίες και των δύο.

Το κοινό τους στην Αθήνα ωστόσο, ανυπομονεί για την μεγάλη και λαμπερή πρεμιέρα στο SClub, όπου αναμένεται να γίνει πανικός. Σάκης Ρουβάς Onirama ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν δυνατές συγκινήσεις το χειμώνα 2015-16. Προς το παρόν, μας δείχνουν τι θα επακολουθήσει σε λίγο καιρό και στην πρωτεύουσα, από την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου το απαιτητικό κοινό τους στην κυριολεξία τους αποθέωσε.

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024