211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Πότε επιστρέφει με Νίνο – Νικηφόρο; 

Romeo Club paraliaki
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επιστροφή τους θα γίνει σύντομα! #Romeo

Το Romeo Club φέτος φιλοξένησε μια από τις πιο μοναδικές συνεργασίες στον χώρο της μουσικής ψυχαγωγίας, με τη συνεργασία των Νίνο και Νικηφόρου. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, από τις 20 Απριλίου έως τα μέσα Ιουλίου, οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι από τις φωνές της Ματίνας Ζάρα και της Χριστίνας Μηλιού, χάρισαν μοναδικές νύχτες διασκέδασης.

Το κοινό του Romeo ανταποκρίθηκε θερμά, γεμίζοντας κάθε εβδομάδα τον χώρο και απολαμβάνοντας τη σπάνια συνύπαρξη αυτών των δύο μοναδικών ταλέντων. Η χημεία μεταξύ τους είναι προφανής, καθώς έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών που αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πλέον, το σχήμα αυτό συνεχίζεται και με εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώ όπως έχει ήδη κάνει γνωστό το νυχτερινό κέντρο μέσα από τα social media, οι δύο τους θα κάνουν πρεμιέρα και πάλι εκεί σύντομα και συγκεκριμένα στα τέλη Αυγούστου.

Αναμένεται λοιπόν η επιστροφή του δυναμικού αυτού διδύμου στα τέλη Αυγούστου, με νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις και μοναδικά μουσικά ταξίδια για το κοινό που αγαπά και εκτιμά την ποιότητα και την ενέργεια της ζωντανής μουσικής. Το Romeo Club επαναλαμβάνει την πρόσκληση για αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική και διασκέδαση με τους αγαπημένους καλλιτέχνες του.

Romeo Club: Πότε επιστρέφει με Νίνο – Νικηφόρο;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romeo Club (@romeo_club_)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024