211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Ο γνωστός καλλιτέχνης που διασκέδασε εκεί

Romeo Club athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζεται η επιτυχία. 

Ένα πολύ ξεχωριστό καλοκαίρι από τον χώρο του Romeo Club, μας χαρίζουν Νικηφόρος και Νίνο καθε Πέμπτη και Σάββατο.

Οι δύο καλλιτέχνες, έχοντας στο πλευρό τους στη σκηνή τη Ματίνα Ζάρα και τη Χριστίνα Μηλιού, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, έκαναν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη, 20 Απριλίου, και έκτοτε χαρίζουν μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Στις βραδιές της περασμένης εβδομάδας είδαμε, όπως συνήθως, και πολλές επώνυμες παρουσίες που διασκέδασαν με το μοναδικό τους πρόγραμμα.

Ανάμεσα σε αυτές και ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος βρέθηκε εκεί, ενώ ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει. Μάλιστα, το νυχτερινό κέντρο ανέβασε και ένα βίντεο από τη βραδιά, όπου ο καλλιτέχνης τραγουδά μαζί με τον οικοδεσπότη, Νικηφόρο, και μαζί κερδίζουν το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς.

Στη συνέχεια, το περασμένο Σάββατο, στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε ένα ακόμα αγαπημένο όνομα, ο Πέτρος Ιακωβίδης – τον οποίο βλέπουμε σε εμφανίσεις στο Fantasia μαζί με τη Λένα Ζευγαρά. Ο καλλιτέχνης μάλιστα ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε επιτυχίες του, ενώ ο φακός ήταν εκεί για να τον απαθανατίσει στην έξοδό του αυτή.

Romeo Club: Ο γνωστός καλλιτέχνης που διασκέδασε εκεί

Romeo Club

Romeo Club

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024