211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Grand finale για ΛΕΠΑ – Κοκκίνου | Πότε ξεκινούν ξανά;

Romeo Club
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πανταζής Κοκκίνου σχήμα στα μπουζούκια

Η περασμένη Πέμπτη σηματοδότησε το εκπληκτικό Grand Finale για την απολαυστική συνεργασία του Λευτέρη Πανταζή και της Έλλης Κοκκίνου στο «Romeo Club» ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Η βραδιά αυτή ήταν ένας πραγματικός θρίαμβος για το κοινό, που είχε την ευκαιρία να απολαύσει live τις αγαπημένες επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν για καιρό.

Με την ολοκλήρωση αυτής της φαντασμαγορικής συνεργασίας, πολλοί αναρωτιούνται πότε θα έχουν ξανά την ευκαιρία να δουν τους δύο καλλιτέχνες στη σκηνή του αγαπημένου νυχτερινού μαγαζιού. Η απάντηση ήρθε μέσω του επίσημου Instagram του κέντρου, το οποίο ανακοίνωσε ότι η επόμενη περίοδος θα ξεκινήσει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Το κοινό μπορεί ήδη να προγραμματίσει την επόμενη βραδιά του διασκέδασης στο Romeo Club, που συνεχίζει να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για όσους αναζητούν αξέχαστες νυχτερινές εμπειρίες.

Το Romeo Club, με τη μοναδική αυτή σύνθεση καλλιτεχνών και την άριστη φιλοξενία, αναδεικνύεται συνεχώς ως το ιδανικό μέρος για μοναδικές βραδιές διασκέδασης! Η προσμονή για τη νέα σεζόν είναι ήδη μεγάλη. Οι φίλοι της μουσικής και της διασκέδασης έχουν κάθε λόγο να ανυπομονούν για το νέο κεφάλαιο της νυχτερινής ζωής στην πρωτεύουσα. Μη χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος αυτής της εμπειρίας και σημειώστε την ημερομηνία για το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο ημερολόγιό σας!

Η ανακοίνωση του κέντρου: «Grand finale σήμερα αλλά η επιτυχία συνεχίζεται με το απόλυτο σχήμα @lepa_official @ellikokkinou το Σάββατο 7/9 στο ROMEO CLUB». 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024